Servicii de alpinism utilitar

despre companie-poza

Asteptarile clientilor devin obiectivele noastre astfel reusim sa satisfacem chiar si cele mai exigente standarde. Cladiri de birouri, blocuri de locuinte, spatii comerciale, sau diferite tipuri de turnuri, curatenie si intretinere fatade, spalare geamuri sau fatade, decorarea de sarbatori sau instalarea unui banner urias - echipa de alpinisti utilitari accepta orice provocare si livreaza promisiunile facute.

Alpinism utilitar - de ce?

Rapiditatea lucrarilor: timpul necesar începerii lucrărilor şi deplasarii între sectiuni este considerabil mai mic in alpinism utilitar decât cel necesar pentru instalarea / demontarea unor schele şi transportul acestora între segmentele obiectivelor.

Paleta largă de lucrări: alpinistii pot să lucreze în condiţii dificile din punctul de vedere al spaţiului de manevră sau în perimetre în care instalarea unor schele ar fi chiar imposibilă. De asemenea, datorită specificului lucrului în coardă, echipa poate să-şi ofere serviciile indiferent de înălţimea obiectivului.

Costurile totale reduse: in alpinism utilitar comparativ cu soluţiile alternative bazate pe folosirea schelelor metalice sau a nacelelor autosuspendate greoaie si costisitoare ce blocheaza sau ingusteaza temporar caile de access.

Siguranta: alpinismul utilitar, folosit in mod corect urmand standardul IRATA, cu doua corzi asigurate independent, este un mijloc de acces si lucru la inaltime mai sigur decat traditionalele scari si schelede lemn sau metal, fixe sau mobile.

Web design by GBIL
<