Persoane juridice

Va prezentam doua pachete de servicii care au la baza conceptul de Property si Facility Management

Abonament Business

Curatenie Angajat curatenie cu program de 2h/zi, exclusiv week-end si disponibilitate echipa curatenie la comanda cu minim 48 h inainte.
Paza si protectie Agent de paza cu program de 12h/zi lucratoare exclusiv week-end. Monitorizare si interventie.
Mentenanta spatii Mentenanta preventiva, reparatii minore si intretinere spatii cu vizita saptamanala si interventie la solicitare, in maxim 24h.
Servicii Suport Organizarea a doua evenimente corporate si a unui protocol delegatie in decursul unui an, livrarea la firma, o data pe saptamana, a unui cos cu fructe proaspete de sezon si a unei cutii cu pliculete de ceai Just T.

Abonament Aspire

Curatenie Angajat curatenie cu program de 2h/zi, din 2 in 2 zile exclusiv week-end si disponibilitate echipa curatenie la comanda cu minim 48 h inainte.
Paza si protectie Agent de paza cu program de 8h/zi lucratoare exclusiv week-end Monitorizare si interventie.
Mentenanta spatii Mentenanta preventiva, reparatii si intretinere spatii cu vizita bi-lunara si interventie la solicitare, in maxim 24h.
Servicii Suport Organizarea unui eveniment corporate in decursul unui an si livrarea bi-lunara unui cos cu fructe proaspete de sezon la firma

Pretul de vanzare al pachetelor este in medie cu 10% mai mic decat pretul platit de catre o companie pentru serviciile achizitionate individual de la furnizori diferiti, ceea ce reprezinta unul din avantajele competitive ale firmei BrandJo.

Preturile sunt influentate de:

    - complexitatea pachetului de servicii;
    - localizarea proprietatii;
    - dimeniunea proprietatii;
    - numarul de personal implicat.

Oferim o abordarea individuala a fiecarui client si pregatim un abonament care include un pachet de servicii corespunzator necesitatilor si cerintelor. Pentru a solicita o intalnire in vederea unei analize concrete, va invitam sa ne contactati


Web design by GBIL