Monitorizare si interventie rapida

 

despre companie-poza

Prin serviciul de Monitorizare si Interventie Rapida sunt vizualizate, intr-o maniera rapida si discreta:

-persoanele care armeaza si dezarmeaza sistemul de alarma
-orele la care s-a efectuat armarea şi dezarmarea
-alarmarea la efractie
-alarmarea la hold-up
-lipsa de tensiune în retea
-posibilitatea unui sabotaj de sistem
-alarmarea la incendiu.

Pentru toate acestea este necesar sa fie montat un sistem complex de detectie. Racordarea la acest sistem se poate face prin linie telefonica simpla, prin GSM sau GPRS. Dispeceratul propriu la care se asigura interconectarea sistemelor de securitate si de care beneficiaza clientii permite orice tip de monitorizare.

Aceasta categorie de servicii se realizeaza pe baza unui abonament lunar ce presupune un numar nelimitat de interventii operative, cat si dreptul beneficiarilor de a efectua o apelare gratuita cu scopul de a testa eficienta echipajelor noastre. Prin abonarea la acest serviciu, sistemul dvs. de securitate va fi permanent supravegheat.

Toate serviciile oferite sunt monitorizate prin dispeceratul firmei, ce asigura intercomunicarea intre obiective, cat si supravegherea electronica a sistemelor de alarma 24/24 ore. Acest serviciu asigura interventia echipajelor auto la locul incidentelor, in foarte scurt timp de la declansarea alarmei.

Sistemul electronic de monitorizare este de fapt o retea de emitatori (individualizati pentru fiecare beneficiar in parte), ce transmite în mod permanent datele captate, catre receptorul specializat din centrul de monitorizare. Informatiile din sistem sunt valorificate pentru dirijarea echipei de interventie în zona producerii unor evenimente.

In momentul producerii unui eveniment (efractie, incendiu, situatie de urgenta, probleme tehnice), unitatea de comunicatie montata la beneficiar va transmite instantaneu informatia codificata dispeceratului, acesta actionând în conformitate cu procedurile stabilite.<

Serviciul de interventie rapida se executa cu masini deservite de echipaje formate din cate doi agenti de interventie , pregatiti si antrenati, dotati cu echipament performant: veste de protectie anti-glont, anti-cutit, spray iritant lacrimogen, tomfe, statii de emisie receptie, telefoane mobile, arme cu gaz, pistoale cu glont de cauciuc, etc.Se asigura dupa caz, legatura si cu dispeceratele de urgenta: Salvare, Politie si Pompieri.

Web design by GBIL
<